Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

SFDR -  Sustainability-related disclosure in the Financial services sector

Vi integrerer bærekraftsrisiko i form av en ESG/SFDR-score i alle våre aktive investeringsstrategier, dvs. at vi tar hensyn til ESG-relaterte utfall som kan være av både positiv og negativ karakter. Videre hensyntar vi ESG/SFDR som en risikofaktor i rådgivning og porteføljeseleksjon for våre kunder. Eventuelle negative konsekvenser for bærekraftsfaktorer hensyntas i vårt arbeid ved at investeringer med lav ESG/SFDR-score utelates eller vektes ned i forbindelse med porteføljeseleksjon, der ESG er styrende risikofaktor. I en portefølje der ESG er styrende risikofaktor, kan porteføljens finansielle avkastning påvirkes positivt så vel som negativt som følge av dette.

Informasjonen gitt her vil være bindende for vår forvaltning.

Integrering av bærekraftsrisiko er en del av den totale risikovurderingen for våre investeringsprodukter og er derfor en del av den helhetlige vurderingen vi gjør i forbindelse med utarbeidelse av gjeldende godtgjørelsespolicy for selskapet.

Foretaket hensyntar ikke de viktigste negative konsekvenser for bærekraftsfaktorer av investeringsbeslutninger på foretaksnivå fordi vi ønsker å kunne betjene kunder med et bredt spekter av ESG-preferanser. Foretaket vurderer løpende behovet for et slikt hensyn på foretaksnivå, dog minimum årlig.

Share on Facebook

Logg inn